Raectie op jullie stukjes deel twee - Reisverslag uit Quy Nhơn, Vietnam van Esther Berg - WaarBenJij.nu Raectie op jullie stukjes deel twee - Reisverslag uit Quy Nhơn, Vietnam van Esther Berg - WaarBenJij.nu

Raectie op jullie stukjes deel twee

Blijf op de hoogte en volg Esther

25 Juli 2012 | Vietnam, Quy Nhơn

Helaas gaat ook het opslaan van verslagen niet goed. Had ik net een heel stuk zitten schrijven, is alleen de eerst alinea nog over.
Dus hierbij opnieuw.
Over de diarree gesproken. Wij vier hebben dat nog niet gehad. Dat moeten we wel afkloppen. We zoeken de restaurants wel met zorg uit, maar dat is nog geen garantie. Netjes handen schoonmaken etc. We hebben gisteren ook weer heerlijk vietnamees gegeten in Mangomango in Hoi An. Het lekkerste totnu toe van de hele reis. We eten relatief veel europees ( pizza, pasta ofzo) om Mark en onszelf een plezier te doen. Ook het europese eten is erg goed van smaak en kwaliteit.
Meerdere mensen uit de groep liepen grapjes te maken over Mark zijn pak; dat ie niet meer in de breedte mag groeien anders past zijn pak niet meer. Ze hebben in de lengte bij de pijpen wel een extra lange zoom gemaakt.
Het is wel leuk om julliestukjes ook te lezen. Tot nu toe hebben we vrijwel altijd gratis wifi van redelijke kwaliteit en zit de mobiele brigade (mark, arjan en maarten) aan de mobiel/ ipad.
Goed dat de buren op de zonnedauw weer terug zijn.
Fijn om te horen dat het goed gaat met onze poezen. Ik mis ze wel. Mark had vanmiddag op een bergpas een pup in zijn armen voordat ik er erg in had. Maar over het algemeen houdt hij zich in en blijft hij netjes van  de dieren af.  Hij begreep wel dat hij er niet een kon kopen. Het was trouwens bij een sieradenwinkeltje. Hij dacht overigens dat Joke dat geen probleem zou vinden als hij met eenpup thuis zou komen. Toch maar niet dus.
Fijn dat jullie de tuin gewied hebben dat schiet er nog wel eens bij in.
Groet esther

• 25 Juli 2012 - 18:30

Joke:

Geloof dat we een stukje kwijt zijn, heb niets gezien over diarree!
    In ieder geval gelukkig dat jullie er ( nog) vrij van zijn!
    En Mark in een pak! Zoals ik al zei, ik herken hem bijna niet. Wat een stuk!
    Moet je de rest vd vakantie wel opletten met eten!!!

• 27 Juli 2012 - 10:27

Christel:

Hallo vakantiegangers,

Het weer blijft hier 's zomers warm!
    Maar volgens de weerberichten gaat daar binnenkort verandering in komen.
    Zaterdag blijft de temperatuur steken op ongeveer 20 graden.
    De poezen hebben het helemaal naar hun zin!
    Ze krijgen veel aandacht van ons.
    Ik, Christel, heb begrepen dat je ook bij jullie Europees eten kan gebruiken.
    Martien: met een vleugje hond!! (grapje Martien!!)
    Dus waarschijnlijk zit het er niet in dat wij ooit een reis naar het verre oosten zullen maken.
    Maar niet getreurd zegt Martien!!! Je verwerk het wel!!!
    Maar een fietstochtje met jullie in Parijs lijkt Martien wel een van de mogelijkheden in de toekomst. Ervaren fietsers als we zijn, dat zal geen problemen geven.
    Blijf volop genieten en doe voorzichtig aan!